Józsefváros fideszes polgármester-jelöltje elmondta, ki NEM költözhet be az önkormányzati lakásokba

Hetek óta tolja a Fidesz nagyon intenzíven a nyolcadik kerületi kampányt: Józsefvárosban vasárnap választanak új polgármestert a távozó Kocsis Máté helyett. A kormánypárt egyértelműen az eddigi alpolgármestert, Sára Botondot favorizálja, és nem szégyell bármilyen módszert bevetni, hogy lejárassa a másik jelöltet, Győri Pétert. Most a Magyar Idők készített egy alapos, belemenős interjút az alpolgármesterrel,ilyen kérdésekkel:

  • – Milyen eredményeket sikerült elérni a nyolc éve megkezdett Józsefváros újjáépül programmal?
  • – Az emberek szubjektív biztonságérzete is visszaigazolja az erőfeszítéseket?
  • – A lakókörnyezet megújításával párhuzamosan sikerült a közbiztonságot is növelni?

Sára, aki azt hiszi, a nyolcadik kerület lakossága rendkívül homogén, a beszélgetés során, melynek hangulatától elkezdett nőni egy úttörőnyakkendő a nyakamban, felmondta a leckét: jaj, a migránsok, az ellenzéki jelölt hajléktalantanyát csinálna a kerületből, ő viszont mindentől, de tényleg mindentől megvédi Józsefvárost. Az alpolgármester arra is büszke, hogy sikerült megakadályoznia, hogy a bulinegyed a nyolcadik kerületbe szivárogjon át.

A gyorsan dzsentrifikálódó nyolcadik kerület híres arról, hogy folyamatosan lakoltatják ki a régi lakosokat, a lerobbant házakat ledózerolják, aztán társasházat építenek a helyükre. A lakos meg mehet, ahova akar, akár gyerekekkel is.

Furcsa módon Sára mégis a migránsoktól félti az önkormányzati lakásokat.

A polgármester-jelölt beszélt a strandról is, amit a józsefvárosi pályaudvar helyére terveznek, a tényleg jó hír ezzel kapcsolatban az, hogy az előzetes felmérések szerint nagy valószínűséggel 1400 méter mélyen 70 Celsius-fokos, a Széchenyi fürdő vízével megegyező minőségű vízbázis áll rendelkezésre.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.