Ma vagy holnap megkezdik a barlangban rekedt thai gyerekek kimentését az egyik önkéntes búvár szerint

Az egyik önkéntes barlangi búvár, a dán Ivan Karadzic a Sky News kérdésére válaszolva mondta, hogy szerinte még ma vagy holnap megkezdődik a barlangban rekedt gyerekek kimentése - írja a Guardian. Karadzic arról is beszélt az újságírónak, hogy nagyon kevés olyan búvár van, akinek van tapasztalata abban, hogyan kell gyerekeket menteni ilyen mély barlangból. 

A barlang környékén egyre intenzívebb a készülődés, és közben elszállították annak a thai búvárnak a holttestét is, aki pénteken, a barlangban vesztette életét. Saman Kunan temetését a királyi ház fizeti.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.