A barlangban rekedt thai gyerekek szülei azt üzenték a fociedzőnek, hogy ne vádolja magát

A barlangban rekedt thai gyerekek szülei a fiúkat levezető edzőnek azt üzenték, ne vádolja magát. A 14 éves Nattawut Takamsai anyja azt írta a férfinak, hogy nem haragszanak rá, szóval ne aggódjon emiatt.

A levelet a thai haditengerészet búvárai kézbesítették, akik korábban a fiúk leveleit is felhozták a barlangból.  A legtöbben a rokonaikat igyekeznek megnyugtatni, azt írják, ne aggódjanak értük, mert mindnyájan erősek, de volt olyan is, aki egyik tanárát kérte, hogy ne adjon sok házit nekik.

Közben a mentésen dolgozó alakulatok versenyt futnak az idővel. A mentési munkálatokat vezető Narongszak Oszotthakorn szerint a következő 3-4 napban nyílhatnak a legjobb lehetőségek a gyerekek felszínre hozatalára, mielőtt újabb heves esőzések sújtják a területet, és a fiúk egészségi állapota is még most a legjobb. A  a hatóságok két nagy csoport önkéntes búvár érkezését várják szombaton és vasárnap, és az ő közreműködésükkel lehet majd esetleg megkezdeni a mentést. (Guardian/MTI)

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.