Abortuszellenes filmet forgatnak az altright trolljai

bulvár
2018 július 07., 05:46
comments 162

A filmezéshez nem, de az internetezéshez nagyon értő szélsőjobboldali fiatalok arról az ügyről forgatnak filmet, amiben az amerikai Legfelső Bíróság 1973-ban indokolt esetben engedélyezte az abortuszt. A filmben lesznek rendes, magukat konzervatívnak valló színészek is, mint például John Voight, aki az egyik bírót alakítja majd, de feltűnnek olyan trollok is, mint például a nemrég Schmidt Mária meghívására Magyarországra érkező Milo Yiannopoulos.

A film üzenete természetesen abortuszellenes, és az 1973-as Roe v. Wade ügy ilyen filmre vitele azért tűnhet most jó ötletnek, mert a hamarosan Trump által jelölt bíróval valószínűleg többségbe kerülnek az abortuszellenes bírák az amerikai Legfelső Bíróságon.

A forgatás azonban a Daily Beast szerint nagyon döcögősen halad, ugyanis a színészek és a filmesek sorozatban lépnek ki a projektből, amint meglátják, mi van a forgatókönyvben. Ilyen okból már forgatási helyszínek utasították vissza az együttműködést, és olyan, republikánus érzelmű színészek is, mint például a mélyen vallásos Kevin Sorbo.

A készítők ezért azt találták ki, hogy senkinek nem mutatják meg a teljes forgatókönyvet, és nem árulják el azt sem, hogy Yiannopoulos is feltűnne a filmben, hátha így majd könnyebb lesz együttműködőket találni. (Daily Beast)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt