Abortuszellenes filmet forgatnak az altright trolljai

A filmezéshez nem, de az internetezéshez nagyon értő szélsőjobboldali fiatalok arról az ügyről forgatnak filmet, amiben az amerikai Legfelső Bíróság 1973-ban indokolt esetben engedélyezte az abortuszt. A filmben lesznek rendes, magukat konzervatívnak valló színészek is, mint például John Voight, aki az egyik bírót alakítja majd, de feltűnnek olyan trollok is, mint például a nemrég Schmidt Mária meghívására Magyarországra érkező Milo Yiannopoulos.

A film üzenete természetesen abortuszellenes, és az 1973-as Roe v. Wade ügy ilyen filmre vitele azért tűnhet most jó ötletnek, mert a hamarosan Trump által jelölt bíróval valószínűleg többségbe kerülnek az abortuszellenes bírák az amerikai Legfelső Bíróságon.

A forgatás azonban a Daily Beast szerint nagyon döcögősen halad, ugyanis a színészek és a filmesek sorozatban lépnek ki a projektből, amint meglátják, mi van a forgatókönyvben. Ilyen okból már forgatási helyszínek utasították vissza az együttműködést, és olyan, republikánus érzelmű színészek is, mint például a mélyen vallásos Kevin Sorbo.

A készítők ezért azt találták ki, hogy senkinek nem mutatják meg a teljes forgatókönyvet, és nem árulják el azt sem, hogy Yiannopoulos is feltűnne a filmben, hátha így majd könnyebb lesz együttműködőket találni. (Daily Beast)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.