Élőben is megvalósult a mémtörténelmi jelenet, az internet felállva tapsol

Még mindig nem tudja elengedni a világ a megzavart fiú-mémet, ami nem is csoda:

2018 nyarán megvalósult az élőszereplős változat.

Így néz ki:

Ki az, akinek nem ez jut eszébe azonnal?

Fotó: 123rf.com

A képen a 16 éves dél-afrikai Trishna Pema szerepel, aki Velencében nyaralt nővérével. Amikor pedig épp klasszikus fagyizós turistaképet készített róla, 

robbant a fotóbomba a háttérben:

A másik két szereplő egyelőre nem ismert, mostanra viszont valószínűleg már értesültek róla, hogy a kép életre kelt, először csak Trishna Pema ismerőseinek körében, később pedig a komplett mértékedadó nemzetközi sajtóban.

Ez a remix pedig nyilván elkerülhetetlen volt:

Korábban: Adásunkat megszakítjuk: megtalálták korunk egyik legfontosabb mémjének XVIII. századi eredetijét

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.