Hé, nem kutatás kell, hanem innováció, hallják!?!?!?

A Magyar Hírlap szerint megtalálták Pálinkás József utódját a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal élére. Pálinkást, aki korábban a Magyar Tudományos Akadémia elnöke volt, állítólag azért küldték el a tudományos fejlesztéseket irányító állami hivatal éléről, mert nem hörgött elég lendületesen, mikor a kormány be akarta záratni a CEU-t, sőt felszólalt az egyetem védelmében.

A Magyar Hírlap most megírta, hogy Pálinkás helyére Birkner Zoltán, a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszának igazgatója kerülhet, és azt is hogy a

Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalt átnevezik Nemzeti Innovációs Hivatalnak.

Ezzel kapcsolatban Palkovics László innovációs miniszter azt mondta a lapnak, hogy

„a cél, hogy a hivatal a jövőben alapvetően az innová­cióval és kevésbé a kutatással foglalkozó hivatalként működjön.”

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.