Itt az első videó a barlangból kimentett thai gyerekekről

külföld
2018 július 11., 13:01
comments 51

A thai kormány közreadta az első videót, mely az elmúlt napokban kimenekített fiúkról készült. A focicsapat június 25-én rekedt a Tham Luang Nang Non barlangban a heves esőzések miatt, mentésüket vasárnap kezdték meg. Kedden az utolsó fiút és edzőjüket is kihozták, nem sokkal később leálltak a szivattyúk, és a barlangot elárasztotta a víz. A gyerekek és az edző is jó egészségi állapotban vannak, legalábbis a körülményekhez képest. Arról, hogy hogyan vészelték át az elmúlt napokat, és hogy pontosan hogyan hozták ki őket, itt írtunk.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.