Itt az első videó a barlangból kimentett thai gyerekekről

A thai kormány közreadta az első videót, mely az elmúlt napokban kimenekített fiúkról készült. A focicsapat június 25-én rekedt a Tham Luang Nang Non barlangban  a heves esőzések miatt, mentésüket vasárnap kezdték meg. Kedden az utolsó fiút és edzőjüket is kihozták, nem sokkal később leálltak a szivattyúk, és a barlangot elárasztotta a víz. A gyerekek és az edző is jó egészségi állapotban vannak, legalábbis a körülményekhez képest. Arról, hogy hogyan vészelték át az elmúlt napokat, és hogy pontosan hogyan hozták ki őket, itt írtunk.


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.