Itt az első videó a barlangból kimentett thai gyerekekről

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A thai kormány közreadta az első videót, mely az elmúlt napokban kimenekített fiúkról készült. A focicsapat június 25-én rekedt a Tham Luang Nang Non barlangban  a heves esőzések miatt, mentésüket vasárnap kezdték meg. Kedden az utolsó fiút és edzőjüket is kihozták, nem sokkal később leálltak a szivattyúk, és a barlangot elárasztotta a víz. A gyerekek és az edző is jó egészségi állapotban vannak, legalábbis a körülményekhez képest. Arról, hogy hogyan vészelték át az elmúlt napokat, és hogy pontosan hogyan hozták ki őket, itt írtunk.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.