A világ legnagyobb örömére közös rapszámot írt az unokájával a türkmén diktátor

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A türkmén elnök egyszerűen mindenben jó: ha kell megnyeri a ralibajnokságot, lóversenyez, kiképzést tart a katonáknak, talán még focizni is tud, de egyértelműen a zenében a legjobb. Nem véletlen, hogy már életében aranyozott lovasszobrot emelt neki a népakarat, tavaly pedig 98 százalékos többséggel választották újra.

Gurbanguly Berdimuhammedow 2006 óta vezeti elnökként az országot. Elnöksége kezdetén még kifejezetten törekedett arra, hogy kerülje az elődjére, Türkménbasira jellemző személyi kultuszt, de idővel megadta magát.

Most az a közös vakáció alatt az unokájával írt egy közös rapszámot Türkmenisztánról. Szerencsére erről az állami hírügynökség is beszámolt. Külön werkfilmet forgattak az alkotói folyamatról, ami azzal kezdődik, hogy ketten bicikliznek egy tök üres autópályán, majd egy kis gyúrás és teniszezés után nekiállnak a dalszövegnek.

Majd előadták az eredményt. Szerencsére az elnöki unoka angolul is bevállalta a szöveget, így mindeni megtudhatja, milyen elképesztő hely Türkmenisztán.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.