A világ legnagyobb örömére közös rapszámot írt az unokájával a türkmén diktátor

zene
2018 július 11., 13:34
comments 100

A türkmén elnök egyszerűen mindenben jó: ha kell megnyeri a ralibajnokságot, lóversenyez, kiképzést tart a katonáknak, talán még focizni is tud, de egyértelműen a zenében a legjobb. Nem véletlen, hogy már életében aranyozott lovasszobrot emelt neki a népakarat, tavaly pedig 98 százalékos többséggel választották újra.

Gurbanguly Berdimuhammedow 2006 óta vezeti elnökként az országot. Elnöksége kezdetén még kifejezetten törekedett arra, hogy kerülje az elődjére, Türkménbasira jellemző személyi kultuszt, de idővel megadta magát.

Most az a közös vakáció alatt az unokájával írt egy közös rapszámot Türkmenisztánról. Szerencsére erről az állami hírügynökség is beszámolt. Külön werkfilmet forgattak az alkotói folyamatról, ami azzal kezdődik, hogy ketten bicikliznek egy tök üres autópályán, majd egy kis gyúrás és teniszezés után nekiállnak a dalszövegnek.

link Forrás

Majd előadták az eredményt. Szerencsére az elnöki unoka angolul is bevállalta a szöveget, így mindeni megtudhatja, milyen elképesztő hely Türkmenisztán.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.