7 milliárdra becsülték, végül 8,1 milliárdért vitte a BKK jegyellenőri melóját az egyetlen pályázó

A K-Monitor számolt be arról, hogy 

egyetlen pályázóként, a becsült hétmilliárdos összegnél 1,1 milliárddal többért, a PFM Holding nyerte el a BKK jegyellenőrzésre kiírt tenderét. 

A cég így felzárkózott a Valton és a Civil Biztonsági Szolgálat mellé. Sőt, utóbbihoz egyik vezérigazgatója és tulajdonosra révén kötődik is valamennyire. Az mfor.hu szerint 2016-ban ezt a munkát 3,9 milliárdért vállalták, a munkaerőhiány mellett a duplázódást az is okozhatja, hogy "egy nagy keretszerződés helyett megkapták a teljes metróhálózatot, a HÉV-eket és az éjszakai buszokat is."

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.