7 milliárdra becsülték, végül 8,1 milliárdért vitte a BKK jegyellenőri melóját az egyetlen pályázó

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A K-Monitor számolt be arról, hogy 

egyetlen pályázóként, a becsült hétmilliárdos összegnél 1,1 milliárddal többért, a PFM Holding nyerte el a BKK jegyellenőrzésre kiírt tenderét. 

A cég így felzárkózott a Valton és a Civil Biztonsági Szolgálat mellé. Sőt, utóbbihoz egyik vezérigazgatója és tulajdonosra révén kötődik is valamennyire. Az mfor.hu szerint 2016-ban ezt a munkát 3,9 milliárdért vállalták, a munkaerőhiány mellett a duplázódást az is okozhatja, hogy "egy nagy keretszerződés helyett megkapták a teljes metróhálózatot, a HÉV-eket és az éjszakai buszokat is."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.