Orbán nem találkozik palesztin vezetőkkel Izraelben

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A diplomáciai protokoll szerint az európai vezetők általában találkoznak palesztin vezetőkkel is, amikor Izraelbe látogatnak. Orbán Viktor most nem így tesz. Az Israel Hayom napilapot idézve a Kibic Magazin azt írja, Orbán csak Netanjahu miniszterelnökkel, Reuven Rivlinnel, Izrael Állam elnökével és vezető rabbikkal tárgyal majd, és nem lép a Palesztin Hatóság területére.

Ezt valamelyest ellensúlyozza, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes azért elmegy Betlehembe, a palesztin területen lévő Születés templomába, de arról nincs hír, hogy itt bármilyen palesztin vezetővel tárgyalna.

Korábban Sebastian Kurz osztrák kancellár is így tett, ő sem tárgyalt palesztinokkal.

Az Israel Hayom megjegyzi, hogy nem ez az első gesztus, amit Orbán az izraeli kormány felé tesz, felidézik, hogy Magyarország segített megtorpedózni azt az EU-s határozatot, ami elítélte volna az amerikai nagykövetség Tel-Avivból Jeruzsálembe költöztetését.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.