Orbán nem találkozik palesztin vezetőkkel Izraelben

A diplomáciai protokoll szerint az európai vezetők általában találkoznak palesztin vezetőkkel is, amikor Izraelbe látogatnak. Orbán Viktor most nem így tesz. Az Israel Hayom napilapot idézve a Kibic Magazin azt írja, Orbán csak Netanjahu miniszterelnökkel, Reuven Rivlinnel, Izrael Állam elnökével és vezető rabbikkal tárgyal majd, és nem lép a Palesztin Hatóság területére.

Ezt valamelyest ellensúlyozza, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes azért elmegy Betlehembe, a palesztin területen lévő Születés templomába, de arról nincs hír, hogy itt bármilyen palesztin vezetővel tárgyalna.

Korábban Sebastian Kurz osztrák kancellár is így tett, ő sem tárgyalt palesztinokkal.

Az Israel Hayom megjegyzi, hogy nem ez az első gesztus, amit Orbán az izraeli kormány felé tesz, felidézik, hogy Magyarország segített megtorpedózni azt az EU-s határozatot, ami elítélte volna az amerikai nagykövetség Tel-Avivból Jeruzsálembe költöztetését.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.