A Haladást a termékminta győzte meg, hogy 2Rule-ra cseréljék az Adidast

A Puskás Akadémia mellett a Haladás is a Mészáros Lőrinc-féle 2Rule sportszermárkát választotta az idei szezonra. Az Átlátszó.hu megkereste a szombathelyi klubot, árulják el, hogy mi áll a döntésük mögött. Ismert: a Haladás VSE elnöke, Homlok Zsolt Mészáros Lőrinc lányának férje. A klub ügyvezetője, Tóth Miklós nem kertelt, és elmondta a történetet:

a 2Rule kereste meg őket, kedvező ajánlattal és meggyőző termékmintával.

A Haladás szerződése lejárt az Adidas-szal, amúgy is időszerű lett volna körbenézni. Tóth kijelentette:

“kaptunk egy termékmintát, ami meggyőzött minket arról, hogy a 2Rule jó választás lesz. Garanciát is vállalt a cég, hogy ha a mezek viselése közben panaszunk lenne, akkor cserélik a dresszeket.” 

Ennyi. Magyarország a lehetőségek országa.


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.