Gyárfás eladná akár a házát, és a kocsiját is, csak vegyék le róla a nyomkövetőt

bűnügy
2018 július 20., 02:27
comments 60

Akár 100 millió forintot is kész fizetni óvadéknak, csak kerüljön le róla a nyomkövető és utazhasson külföldre, jelentette be Gyárfás Tamás csütörtökön. A Fenyő-gyilkosság felbujtásával gyanúsított a Borsnak kijelentette: kész eladni kocsiját és házát is, csak utazhasson.

"Legkevésbé sem szándéka, hogy megszökjön vagy megismételje a bűncselekményt, már csak azért sem, mert nincs mit ismételnie,

tette hozzá. Gyárfás az elképesztő összeget azzal indokolta, hogy eleget akar tenni a nemzetközi és az európai úszószövetségben betöltött tisztségeinek. Amiatt, hogy sorozatosan nem jelenik meg a külföldi üléseken, ki is zárhatják. Ügyvédje, Bánáti János a lapnak elmondta:

"az óvadékkérelmet Gyárfás Ta­más nyújtotta be, de a százmilliós összeget a bíróság határozta meg. Természetesen azt reméljük, hogy az ügyészség helybenhagyja a bíróság döntését."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.