Gyárfás eladná akár a házát, és a kocsiját is, csak vegyék le róla a nyomkövetőt

Akár 100 millió forintot is kész fizetni óvadéknak, csak kerüljön le róla a nyomkövető és utazhasson külföldre, jelentette be Gyárfás Tamás csütörtökön. A Fenyő-gyilkosság felbujtásával gyanúsított a Borsnak kijelentette: kész eladni kocsiját és házát is, csak utazhasson. 

"Legkevésbé sem szándéka, hogy megszökjön vagy megismételje a bűncselekményt, már csak azért sem, mert nincs mit ismételnie,

tette hozzá. Gyárfás az elképesztő összeget azzal indokolta, hogy eleget akar tenni a nemzetközi és az európai úszószövetségben betöltött tisztségeinek. Amiatt, hogy sorozatosan nem jelenik meg a külföldi üléseken, ki is zárhatják. Ügyvédje, Bánáti János a lapnak elmondta:

"az óvadékkérelmet Gyárfás Ta­más nyújtotta be, de a százmilliós összeget a bíróság határozta meg. Természetesen azt reméljük, hogy az ügyészség helybenhagyja a bíróság döntését."

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.