Gyárfás eladná akár a házát, és a kocsiját is, csak vegyék le róla a nyomkövetőt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Akár 100 millió forintot is kész fizetni óvadéknak, csak kerüljön le róla a nyomkövető és utazhasson külföldre, jelentette be Gyárfás Tamás csütörtökön. A Fenyő-gyilkosság felbujtásával gyanúsított a Borsnak kijelentette: kész eladni kocsiját és házát is, csak utazhasson. 

"Legkevésbé sem szándéka, hogy megszökjön vagy megismételje a bűncselekményt, már csak azért sem, mert nincs mit ismételnie,

tette hozzá. Gyárfás az elképesztő összeget azzal indokolta, hogy eleget akar tenni a nemzetközi és az európai úszószövetségben betöltött tisztségeinek. Amiatt, hogy sorozatosan nem jelenik meg a külföldi üléseken, ki is zárhatják. Ügyvédje, Bánáti János a lapnak elmondta:

"az óvadékkérelmet Gyárfás Ta­más nyújtotta be, de a százmilliós összeget a bíróság határozta meg. Természetesen azt reméljük, hogy az ügyészség helybenhagyja a bíróság döntését."

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.