Orbán kollektív zaklatásra panaszkodik, és csak az év végén válaszol a kérdésekre

POLITIKA
2018 július 20., 15:50
comments 341

A parlament pénteki ülésnapján több újságíró is próbált kérdezni a miniszterelnöktől, amíg a dolgozószobájából az ülésterembe sétál. Mivel ezen a részen sem lehet kamerával forgatni, a Hír Tv-nek is csak hangfelvétele van arról, ahogy Orbán kollektív zaklatásra kezd panaszkodni, amikor a képviselői fizetések megemeléséről, az ápolási díjról vagy a költségvetés stabilitásáról próbálták kérdezni.

Válasz helyett a miniszterelnök fáradt hangon minden kérdésre annyit válaszolt, hogy év végén majd tart egy sajtótájékoztatót, ahol örömmel áll az újságírók rendelkezésére.

link Forrás

Azt nem tudni, hogy ha év közben felmerül valami rendkívüli fejlemény, hajlandó-e válaszolni. Egyébként Vlagyimir Putyin szokott minden év végén nemzetközi sajtótájékoztatót tartani, ahol a szokásosnál nyíltabban válaszol a külföldi újságírók kérdéseire. Erre a magyar miniszterelnöknek még gyúrnia kell, legutóbb, amikor az Economist újságírója az EBESZ jelentéséről és a választások tisztaságáról próbálta kérdezni, Orbán csak annyit válaszolt: „Köszönjük az észrevételeket!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.