Ronaldónak tetszett a kiszolgálás, 20 ezer eurós borravalót hagyott

ÉLET
2018 július 21., 18:36
comments 135
photo_camera Fotó: Chen chen/Imaginechina

Annyira elégedett volt a kiszolgálással, hogy 20 ezer eurós, jó 6 millió forintos borravalót adott a peloponnészoszi Costa Navarino üdülőfalu személyzetének a Real Madridtól a nyáron a Juventushoz szerződött Cristiano Ronaldo. 

A portugál játékos 10 napot töltött el a resortban, miután válogatottjával kiesett az oroszországi világbajnokságról, és annyira elégedett volt a tíz fős kiszolgáló egységgel, hogy egyenként 2000 euróval köszönte meg a munkájukat. 

Ronaldo a görög Sportime magazin szerint azért volt ilyen hálás, mert nem csak a szolgáltatás volt jó, de a személyzet segített a családját megóvni a paparazziktól. 

A resort luxusvillája, a Royal Methoni villa népszerű a nagy sztárok körében, mert a köré épített homokdűnék miatt egyébként is nehéz megközelíteniük a lesifotósoknak. Korábban szállt már itt meg a Guardian szerint Brad Pitt és Angeline Jolie is. 

Ronaldo a villában írta alá új szerződését a Juventussal, miután a szigetre érkezett a klubot elnöklő Andrea Agnelli. 30 millió eurót keres majd egy évben, úgyhogy borravalóra azért még futja. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.