Ronaldónak tetszett a kiszolgálás, 20 ezer eurós borravalót hagyott

Fotó: Chen chen/Imaginechina

Annyira elégedett volt a kiszolgálással, hogy 20 ezer eurós, jó 6 millió forintos borravalót adott a peloponnészoszi Costa Navarino üdülőfalu személyzetének a Real Madridtól a nyáron a Juventushoz szerződött Cristiano Ronaldo. 

A portugál játékos 10 napot töltött el a resortban, miután válogatottjával kiesett az oroszországi világbajnokságról, és annyira elégedett volt a tíz fős kiszolgáló egységgel, hogy egyenként 2000 euróval köszönte meg a munkájukat. 

Ronaldo a görög Sportime magazin szerint azért volt ilyen hálás, mert nem csak a szolgáltatás volt jó, de a személyzet segített a családját megóvni a paparazziktól. 

A resort luxusvillája, a Royal Methoni villa népszerű a nagy sztárok körében, mert a köré épített homokdűnék miatt egyébként is nehéz megközelíteniük a lesifotósoknak. Korábban szállt már itt meg a Guardian szerint Brad Pitt és Angeline Jolie is. 

Ronaldo a villában írta alá új szerződését a Juventussal, miután a szigetre érkezett a klubot elnöklő Andrea Agnelli. 30 millió eurót keres majd egy évben, úgyhogy borravalóra azért még futja. (Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.