Ronaldónak tetszett a kiszolgálás, 20 ezer eurós borravalót hagyott

Fotó: Chen chen/Imaginechina

Annyira elégedett volt a kiszolgálással, hogy 20 ezer eurós, jó 6 millió forintos borravalót adott a peloponnészoszi Costa Navarino üdülőfalu személyzetének a Real Madridtól a nyáron a Juventushoz szerződött Cristiano Ronaldo. 

A portugál játékos 10 napot töltött el a resortban, miután válogatottjával kiesett az oroszországi világbajnokságról, és annyira elégedett volt a tíz fős kiszolgáló egységgel, hogy egyenként 2000 euróval köszönte meg a munkájukat. 

Ronaldo a görög Sportime magazin szerint azért volt ilyen hálás, mert nem csak a szolgáltatás volt jó, de a személyzet segített a családját megóvni a paparazziktól. 

A resort luxusvillája, a Royal Methoni villa népszerű a nagy sztárok körében, mert a köré épített homokdűnék miatt egyébként is nehéz megközelíteniük a lesifotósoknak. Korábban szállt már itt meg a Guardian szerint Brad Pitt és Angeline Jolie is. 

Ronaldo a villában írta alá új szerződését a Juventussal, miután a szigetre érkezett a klubot elnöklő Andrea Agnelli. 30 millió eurót keres majd egy évben, úgyhogy borravalóra azért még futja. (Guardian)