7000 liter gázolajat sikkasztott el a cégétől Norbert, és eladta Pálnak

bűnügy
2018 július 22., 14:01
comments 33

Szombaton fél 4-kor igazoltatták a rendőrök a 37 éves B. Norbertet és a 40 éves T. Pált. A rendőröknek valaki szólt arról, hogy vaj lehet a két férfi fején, és nem is volt rossz a tipp: a rendőrök megállapították, hogy Norbert az őt kamionsofőrként foglalkoztató székesfehérvári cég tankolókártyájával egy mosonmagyaróvári kúton kitankolt 500 liter gázolajat, majd eladta az egészet Pálnak, aki egy orgazda.

Norbert a rendőrségen elismerte, hogy 2018 májusa óta kb. 7000 liter gázolajat sikkasztott így el.

Neki sikkasztásért, Pálnak orgazdaságért kell felelnie, mindketten beismerték a bűncselekmények elkövetését. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.