Antal cigizni akart a trolibuszon, de a sofőr nem engedte neki

Szombaton délután a 40 éves, budapesti S. Antal épp a trolin utazott. Kicsivel délután háromnegyed 4 előtt úgy érezte, nem bírja cigi nélkül az unalmas délutáni döcögést, ezért rágyújtott.

És kész is volt a baj.

A trolibusz vezetője kiszúrta, hogy Antal a tiltó táblák ellenére a járművön pöfékel, ezért lehúzódott az Olof Palme sétány és a Zichy Mihály út kereszteződésében lévő buszmegállóban, és felszólította Antalt, hogy szálljon le.

De Antal nem hagyta magát, vitatkozni kezdett a sofőrrel.

A vita hevében előkerült egy kés is, amivel Antal jobb karján megsebesítette a trolibusz-vezetőt, így akarván nyomatékosítani minden bizonnyal egyébként is lehengerlő érveit a buszon dohányzás mellett.

A zuglói járőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai perceken belül a buszmegállóba érkeztek, de addigra Antal már lelécelt.

De nem jutott messzire, a sofőr személyleírása alapján délután 4 táján a közelben már igazoltatták is. Mikor Antal meglátta a rendőröket, a kését egy virágágyásba dobta, de ezt is megtalálták a törvény emberei.

S. Antalt a Zuglói Rendőrkapitányságra vitték, és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették. (police.hu)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.