A volt szocialista Demeter Mártát felvették az LMP-be

POLITIKA
2018 július 23., 19:12
comments 247

Demeter Márta tíz éven keresztül volt az MSZP tagja, majd parlamenti képviselője, míg végül 2017-ben kilépett a pártból, majd csatlakozott az LMP-hez, részt vett a párt választási kampányban, végül pedig országos listáról parlamenti mandátumot is szerzett az LMP színeiben.

Egészen mostanáig azonban nem volt a párt tagja, sőt a felvételét a tagság idén többször is elutasította. Így Demeter nem volt választható párttisztségre és nem szavazhatott a belügyekben sem.

Úgy látszik, ennek vége, és Demetert felvették a pártba.

A hvg.hu szúrta ki Keresztes László Lóránt, az LMP társelnökének mai posztját, amelyben azt írja:

“Üdvözlöm az LMP-ben a párt legújabb teljes jogú tagját, Demeter Mártát”.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.