Trump és Rohani fenyegetik egymást, hogy ne fenyegessék egymást

külföld
2018 július 23., 04:49
comments 48

Májusban Trump felmondta az iráni atomalkut, azóta folyamatos az üzengetés Irán és az USA között. Vasárnap Hasszán Rohani iráni elnök azt mondta, hogy Amerikának meg kell értenie, hogy „a béke Iránnak minden béke ősanyja, és a háború Iránnal minden háború ősanyja”. Erre Trump a Twitteren üvöltve reagált:

link Forrás

Az amerikai elnök kb. azt írta, soha többé ne fenyegesse meg az Egyesült Államokat még egyszer, vagy olyan következményeket fog elszenvedni, mint a történelem során csak nagyon kevesen. „Nem vagyunk többé olyan ország, ami eltűri az erőszakról & halálról szóló őrült szavaidat. Vigyázz!” – írta valahogy így az amerikai elnök. (BBC, USA Today)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.