Lemond a republikánus képviselő, aki letolt gatyával üvöltött Sacha Baron Cohen átverős műsorában

külföld
2018 július 25., 07:18

Mégis lemond Jason Spencer, akit az amerikai komikus húzott csőbe legújabb átverős műsorában - írja a Guardian. A teljesen képtelennek tűnő felvételen, melyről részletesen itt írtunk, Georgia állam képviselője

  • kínai turistának álcázva magát befotóz egy odaállított ember burkája alá, hogy van-e töke, mert ha nincs, akkor nyilván nem terrorista;
  • azt üvöltözi, hogy nigger, mert ezzel magára vonja a figyelmet emberrablási kísérlet esetén;
  • pucér seggel, Amerika, Amerika! és Homoszexuálissá teszlek! kiáltással ront rá a terroristát játszó Cohenre;
  • az epizód végén pedig egy külön videóüzenetben levágja és megrágja a terroristák farkát szimbolizáló nem is tudom mit, kolbászt.

Az eset után Spencer lemondását követelték nem csak a demokraták és jogvédő szervezetek, de a képviselő saját pártja is. Bocsánatkérésre ugyan hajlandó volt, de lemondani nem akart, mondván, úgyis elvesztette a választást, és már csak öt hónap van hátra hivatali idejéből.

Most mégis bejelentette, hogy még júliusban lemond.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.