Távozó elnöke szerint nem fog megszűnni a Hír TV

Média
2018 július 25., 12:30
comments 145

Kedden a Gazdasági Versenyhivatal áldását adta arra, hogy Nyerges Zsolt vegye át Simicska Lajos érdekeltségeit.

Szerdán a 24.hu már arról írt, az eddig Simicska tulajdonában lévő Hír TV elnöke, Fonyó Károly már el is búcsúzott a kollégáktól, a zoom.hu megkeresésére pedig azt mondta, „új tulajdonos van, nem is gondoltam, hogy maradnom kellene, ezért távozom, ezt pedig közölte a kollégákkal, és megköszöntem a jó hangulatú, jó csapatnak azt a tisztességes munkát, amit az elmúlt három és fél évben tapasztaltam”. A távozó elnök szerint Nyerges Zsolt „korrekt ember, megharcol a tévéért és az emberekért”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt