Távozó elnöke szerint nem fog megszűnni a Hír TV

Média
2018 július 25., 12:30
comments 143

Kedden a Gazdasági Versenyhivatal áldását adta arra, hogy Nyerges Zsolt vegye át Simicska Lajos érdekeltségeit.

Szerdán a 24.hu már arról írt, az eddig Simicska tulajdonában lévő Hír TV elnöke, Fonyó Károly már el is búcsúzott a kollégáktól, a zoom.hu megkeresésére pedig azt mondta, „új tulajdonos van, nem is gondoltam, hogy maradnom kellene, ezért távozom, ezt pedig közölte a kollégákkal, és megköszöntem a jó hangulatú, jó csapatnak azt a tisztességes munkát, amit az elmúlt három és fél évben tapasztaltam”. A távozó elnök szerint Nyerges Zsolt „korrekt ember, megharcol a tévéért és az emberekért”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.