Életmódtanácsok nyaraláshoz azoknak, akik annyira rá akarnak állni a saját lábukra, mint Vajna Tímea húga, Lilla

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tudtad, hogy ki a Spórolás Magyar Nagyasszonya, vagyis a Saját Lábukon Álló Magyar Fiatalok eszményképe? Egy friss Blikk-szakcikkból kiderül, hogy  nem más, mint Vajna Tímea 11 évvel fiatalabb húga, Palácsik Lilla. 

A Blikk a felszínen arról írt cikket, hogy megházasodott a kis Palácsik, ám az írás valódi üzenete akkor is kiveri az olvasó szemét, ha azon egy limitált szériás Cartier Panthere napszemüveget visel. A cikk ugyanis tele van ilyen mondatokkal:

  • „Az egyetem befejezése óta tudatosan élik életüket Lilláék, rengeteg pénzt félretettek, hogy jól sikerüljön a nagy nap. Így a pletykák ellenére a pár nem fogadott el anyagi támogatást a Vajna házaspár egyik tagjától sem.”
  • „A fiatalok az esküvő minden költségéről maguk gondoskodtak, mert fontos számukra, hogy önálló felnőttként kezeljék őket.”
  • „Közös lakásukat Andy Vajnától bérlik, ahelyett, hogy ingyen használnák, amit szintén fontosnak találnak, mert ezzel sógoruk az életre neveli őket.” 

Mivel nekem, őszintén szólva, eszembe sem jutott volna, hogy Palácsik Lilláék ne a saját pénzükből élnének, ráadásul a szaksajtó cikke mindezt ilyen erőteljesen ismételgetve verte bele a fejembe, a még nyaralás előtt álló, Palácsikékhoz hasonló élethelyzetben lévő olvasóink kedvéért összeállítottam egy praktikus kis tippcsokrot arról, hogy 2018-ban hogyan nyaralnak a takarékos, önálló felnőttek:

1.) A saját lábukon álló, pályakezdő fiatal felnőttek új nyári közlekedési módja már nem a vonatozás Interrail bérlettel, hanem a magánrepülőgép:

2.) Az idei nyár takarékos slágere a saját lábon álló yacht:

3.) Hogyan lehet spórolni a közismerten túlárazott matracokon? Sok akciós párnával!

4.) Az Új Bicikli mi más lenne, mint a jetski. Sokkal gyorsabban odaérsz vele, vízen különösen, és az idő ugye egy az egyben pénz:

5.) 2018 legköltséghatékonyabb úticélja? Ahol úgy érezheted, hogy Pomáznál azért messzebb jutottál, mégsem kerülnek veszélybe az összekuporgatott megtakarításaid? Szerintem már kitaláltad!

6.) Mit tesz a költséghatékony magyar, ha a megtakarításaiból nem futotta egész testet takaró ruhára UV-riadó idején? Árnyékba vonul.

7.) Ügyes szervezéssel ott sem kell kétségbe esned, ahol már a leglepattantabb Airbnb-s patkánylyuk is 3 számjegyű dollárösszegbe kerül. Kis leleményességgel minden megoldható!

Jó nyaralást minden kedves olvasóknak!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.