Észak-Korea nem állt le az atombomba-gyártással, de így is van értelme tárgyalni velük

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter a szenátus külügy bizottságában beszélt az észak-koreai atomprogramról. Azt mondta, hogy Kim Dzsongun diktatúrája nem állt le az atombombák építéséhez szükséges nukleáris alapanyag gyártásával, arról pedig a nyílt ülésen nem akart nyilatkozni, hogy állhatnak az ország tesztjei a tengeralattjárókról indított rakétákkal.

Pompeo ugyanakkor arról beszélt, hogy van értelme türelmesen tárgyalni az északiakkal, bár az Egyesült Államok nem fogja hagyni a végtelenségig elhúzódni a folyamatot. Trump és Kim Dzsongun történelmi találkozójáról itt írtunk részletesen.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.