Nem fért el Mészáros Lőrinc képe a felcsúti kocsma falán

Ilyen volt.Fotó: MKKP

Nem sokáig maradhatott a felcsúti söröző falán a Mészáros Lőrincet Super Marióként ábrázoló graffiti. Egy nappal azután, hogy a Kétfarkú Kutyapárt kiposztolta a volt polgármesterről készült alkotást, valaki már le is meszelte. 

A graffiti eltávolításánál persze ügyeltek az eredeti állapotok megőrzésére, 

így a fehér festés a kelleténél nem takar ki többet a lepusztult vakolatból. 

Ilyen lett.Fotó: MKKP

Az MKKP egyébként aktívan kampányol a miniszterelnöki faluban. Jelöltjük,  Mészáros László János augusztus 12-én Mészáros László István ellen indul a polgármester-választáson, amit Mészáros Lőrinc lemondása miatt kellett kiírni. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.