Nem fért el Mészáros Lőrinc képe a felcsúti kocsma falán

politika
2018 július 27., 3:11
comments 135
photo_camera Ilyen volt. Fotó: MKKP

Nem sokáig maradhatott a felcsúti söröző falán a Mészáros Lőrincet Super Marióként ábrázoló graffiti. Egy nappal azután, hogy a Kétfarkú Kutyapárt kiposztolta a volt polgármesterről készült alkotást, valaki már le is meszelte. 

A graffiti eltávolításánál persze ügyeltek az eredeti állapotok megőrzésére, 

így a fehér festés a kelleténél nem takar ki többet a lepusztult vakolatból. 

photo_camera Ilyen lett. Fotó: MKKP

Az MKKP egyébként aktívan kampányol a miniszterelnöki faluban. Jelöltjük,  Mészáros László János augusztus 12-én Mészáros László István ellen indul a polgármester-választáson, amit Mészáros Lőrinc lemondása miatt kellett kiírni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt