Curtis, a rapper "koboldnak" nevezett egy MTK-szurkolót és isten áldását kérte rá

2018 július 30., hétfő 8:11

Soha olyan kedvesen nem reagált újpesti drukker egy MTK-s megjelenésére, mint Curtis rapper, a volt újpesti focista, amikor vasárnap kora este, percekkel  az MTK-Fradi lefújása után az autója elé hajtott egy robogós, mezbe öltözött MTK-fanatikus. A jelenéstől láthatólag meghökkent Curtis - aki éppen Facebook live adásban volt - , erre így reagált:

"Előttem meg egy MTK-szurkoló (...) megy előttünk. Nem is tudtam, hogy léteznek, azt hittem, olyanok, mint a ..., mint a ... koboldok. Mint a koboldok, vagy valami ilyesmi, ilyen kitalált dolgok, tudjátok. Ezek szerint Könyves N 15, az van, ilyen létezik, isten áldja meg őt."

Ez igazán aranyos volt, köszönöm szépen a koboldok, Könyves Norbert, az Isten és Brüll Alfréd nevében is! Curtis annyiban értette csak félre a dolgot, hogy a Könyves N. az nem én vagyok, hanem egy Legenda.

Curtisnek mégis volt szeme a dologhoz, ez ugyanis konkrétan az a mez, amelyikben az akkor még szerencsére MTK-s Könyves Norbert egy a tegnapinál sokkal vidámabb örökrangadón, 2012. novemberében a félpályán túlról lőtt gólt a Fradinak, amivel 4-2 lett a vége, mutatom, 15:50-től érdemes nézni: