Csintalan a HírTV-ről: Holnap semmi nem dől el! Már eldőlt. Holnap csak nyilvánvaló lesz...

Média
2018 július 31., 20:16
comments 647
  • Nincs finomkodás: ahogy korábban írtuk, a Simicska Lajostól Nyerges Zsolthoz kerülő HírTV-t újra fideszessé varázsolják.
  • Egyelőre nem tudni, hogy ki veszi át a cég irányítását, valóban visszatér-e Liszkay, és azt sem, hogy kik távoznak, és kik érkeznek a csatornához a finomhangolódás apropóján.

Az Azonnali.hu információ szerint szerda délelőtt tartanak leszámoló állománygyűlést a HírTV-ben, amin maga Nyerges Zsolt is ott lesz. A lap úgy tudja:

a portaszolgálatot már lecserélték.

Tehát kirúgások lesznek a gördülékeny stílusváltás érdekében. Valószínűleg Kálmán Olga és Csintalan Sándor lesznek az első távozók. Utóbbi kedd este azzal kommentálta az Azonnali értesüléseit Facebook-oldalán, hogy

"holnap semmi nem dől el! Már eldőlt. Holnap csak nyilvánvaló lesz..."


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.