Csintalan a HírTV-ről: Holnap semmi nem dől el! Már eldőlt. Holnap csak nyilvánvaló lesz...

  • Nincs finomkodás: ahogy korábban írtuk, a Simicska Lajostól Nyerges Zsolthoz kerülő HírTV-t újra fideszessé varázsolják.
  • Egyelőre nem tudni, hogy ki veszi át a cég irányítását, valóban visszatér-e Liszkay, és azt sem, hogy kik távoznak, és kik érkeznek a csatornához a finomhangolódás apropóján.

Az Azonnali.hu információ szerint szerda délelőtt tartanak leszámoló állománygyűlést a HírTV-ben, amin maga Nyerges Zsolt is ott lesz. A lap úgy tudja:

a portaszolgálatot már lecserélték.

Tehát kirúgások lesznek a gördülékeny stílusváltás érdekében. Valószínűleg Kálmán Olga és Csintalan Sándor lesznek az első távozók. Utóbbi kedd este azzal kommentálta az Azonnali értesüléseit Facebook-oldalán, hogy

"holnap semmi nem dől el! Már eldőlt. Holnap csak nyilvánvaló lesz..."


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.