Kicsit lassabban növekszik az európai gazdaság, mint eddig

Az Eurostat közölte a második negyedéves gazdasági adatokat. A várakozásnál valamivel mérsékeltebb volt a növekedés, a szakértők véleménye szerint elsősorban az USA-val kibontakozó kereskedelmi háború miatt. Dráma azért nincs.

A teljes EU-ban 0,4 százalékkal, az eurózónában 0,3 százalékkal nőtt a GDP 2018 első negyedévéhez képest. 

Éves szinten a növekedés 2,2 százalék a teljes EU-ban és 2,1 százalék a zónában. Az előző negyedév még 2,5 és 2,4 százalékos növekedést hozott.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.