Korábban a kereskedőházaknál dolgozott a Hír TV új igazgatója

Répásy Bálint érkezik a Hír TV állománygyűlésére 2018. augusztus 1-énFotó: botost/444.hu

A stúdióból érkező hírek szerint a frissen bereteszelt Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.-nél korábban üzletfejlesztési igazgatóként dolgozó Répásy Bálint lesz a Hír TV vezérigazgatója, akinek a munkáját a Mediaworks-t vezető Liszkay Gábor „médiatanácsadói” minőségben segíti majd. Szüksége is lehet majd segítségre, mert úgy tudjuk, hogy Répásynak nem nagyon van tapasztalata a médiában. 

Répásy helyettese a tévénél korábban már dolgozó Szikszai Péter lesz, aki a Magyar Időktől érkezik, és aki korábban az Echo TV-nél dolgozott vezérigazgató-helyettesként, ám távozott, miután viszonya megromlott a vezérigazgató Farkas Boglárkával. Farkas Boglárka a vállalatot felügyelő Mészáros Beatrix közeli ismerőse, így a konfliktus után Szikszainak nem volt maradása.

Liszkay Gábor, Szikszai Péter, Mentes KatalinFotó: botost/444.hu

A Hír TV új hírigazgatói posztját Szikszai élettársa, Mentes Katalin veszi át, aki szintén az Echónál dolgozott, amíg Szikszai el nem jött Mészáros Lőrinc csatornájától.

Állítólag nagyon gyors állománygyűlés zajlott a Hír TV Szentendrei úti stúdiójában, és többeknek már fel is mondtak a tévében, a Magyar Hang szerint többek közt Kálmán Olgának sem lesz maradása.

A bejelentett változások szinte bizonyosan azt is jelentik, hogy távozik a posztjáról  Tarr Péter vezérigazgató-helyettes és posztját át kell adja a frissen, alig pár napra kinevezett Pauwlik Lászlónak is. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.