Korábban a kereskedőházaknál dolgozott a Hír TV új igazgatója

Répásy Bálint érkezik a Hír TV állománygyűlésére 2018. augusztus 1-énFotó: botost/444.hu

A stúdióból érkező hírek szerint a frissen bereteszelt Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.-nél korábban üzletfejlesztési igazgatóként dolgozó Répásy Bálint lesz a Hír TV vezérigazgatója, akinek a munkáját a Mediaworks-t vezető Liszkay Gábor „médiatanácsadói” minőségben segíti majd. Szüksége is lehet majd segítségre, mert úgy tudjuk, hogy Répásynak nem nagyon van tapasztalata a médiában. 

Répásy helyettese a tévénél korábban már dolgozó Szikszai Péter lesz, aki a Magyar Időktől érkezik, és aki korábban az Echo TV-nél dolgozott vezérigazgató-helyettesként, ám távozott, miután viszonya megromlott a vezérigazgató Farkas Boglárkával. Farkas Boglárka a vállalatot felügyelő Mészáros Beatrix közeli ismerőse, így a konfliktus után Szikszainak nem volt maradása.

Liszkay Gábor, Szikszai Péter, Mentes KatalinFotó: botost/444.hu

A Hír TV új hírigazgatói posztját Szikszai élettársa, Mentes Katalin veszi át, aki szintén az Echónál dolgozott, amíg Szikszai el nem jött Mészáros Lőrinc csatornájától.

Állítólag nagyon gyors állománygyűlés zajlott a Hír TV Szentendrei úti stúdiójában, és többeknek már fel is mondtak a tévében, a Magyar Hang szerint többek közt Kálmán Olgának sem lesz maradása.

A bejelentett változások szinte bizonyosan azt is jelentik, hogy távozik a posztjáról  Tarr Péter vezérigazgató-helyettes és posztját át kell adja a frissen, alig pár napra kinevezett Pauwlik Lászlónak is.