Korábban a kereskedőházaknál dolgozott a Hír TV új igazgatója

2018 augusztus 1., szerda 8:52
114
Répásy Bálint érkezik a Hír TV állománygyűlésére 2018. augusztus 1-én Fotó: botost/444.hu

A stúdióból érkező hírek szerint a frissen bereteszelt Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.-nél korábban üzletfejlesztési igazgatóként dolgozó Répásy Bálint lesz a Hír TV vezérigazgatója, akinek a munkáját a Mediaworks-t vezető Liszkay Gábor „médiatanácsadói” minőségben segíti majd. Szüksége is lehet majd segítségre, mert úgy tudjuk, hogy Répásynak nem nagyon van tapasztalata a médiában. 

Répásy helyettese a tévénél korábban már dolgozó Szikszai Péter lesz, aki a Magyar Időktől érkezik, és aki korábban az Echo TV-nél dolgozott vezérigazgató-helyettesként, ám távozott, miután viszonya megromlott a vezérigazgató Farkas Boglárkával. Farkas Boglárka a vállalatot felügyelő Mészáros Beatrix közeli ismerőse, így a konfliktus után Szikszainak nem volt maradása.

Liszkay Gábor, Szikszai Péter, Mentes Katalin Fotó: botost/444.hu

A Hír TV új hírigazgatói posztját Szikszai élettársa, Mentes Katalin veszi át, aki szintén az Echónál dolgozott, amíg Szikszai el nem jött Mészáros Lőrinc csatornájától.

Állítólag nagyon gyors állománygyűlés zajlott a Hír TV Szentendrei úti stúdiójában, és többeknek már fel is mondtak a tévében, a Magyar Hang szerint többek közt Kálmán Olgának sem lesz maradása.

A bejelentett változások szinte bizonyosan azt is jelentik, hogy távozik a posztjáról  Tarr Péter vezérigazgató-helyettes és posztját át kell adja a frissen, alig pár napra kinevezett Pauwlik Lászlónak is. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt