Trump hívei az elnök tampai gyűlésén üvöltve fogadták az újságírókat

Jim Acosta, a CNN riportere (jobbra) próbál beszélni a trumpistákkal az amerikai elnök érkezése előtt a floridai Tampában.Fotó: Joe Raedle/AFP

A különféle botrányokban szügyig álló amerikai elnök igyekszik minél médiaellenesebb hangulatot kelteni, a hadjárata jelenleg ott tart, hogy a jelenleg valamiért kampánykörúton járó Donald Trump hívei 2018. július 31-én így fogadták a sajtó képviselőit a floridai Tampában:

Feltartott középső ujjal, FUCK THE MEDIA feliratú pólóban üvöltötték, hogy fake news.

Jim Acosta, a CNN riportere a szomorú jelenetről azt írta a Twitteren: „Nem szabadna így bánnunk az amerikai honfitársainkkal. A sajtó nem az ellenség.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.