Tarlós: Újabb 5 éves ciklust valószínűleg nem vállalok

A múlt héten a főpolgármester a Tusványoson azt mondta, hogy meg van egy beszélgetése a feleségével és Orbán Viktorral arról, hogy újrainduljon-e a 2019-es választáson. Most a Népszava kérdésére azt mondta:

 „Lesz még egy beszélgetésünk miniszterelnök úrral 2019-ről, de 70 évesen én újabb 5 éves ciklust valószínűleg nem vállalok.”

Azokról a pletykákról, miszerint a kormány a eljelentéktelenítené a fővárosi önkormányzatot, Tarlós  azt mondta: 2019 októberéig „de facto” biztosan nem lesz ilyen. Ugyanakkor biztos benne, hogy „miniszterelnök úr megfontolt döntést fog hozni”.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.