Épül a 2Rule első márkaboltja

divat
2018 augusztus 03., 09:43
comments 188

Olvasónk jelezte, hogy már alakítják ki a Váci úti Promenad Gardens irodaház aljában a nemzeti sikermárka, a 2Rule első boltját.

photo_camera Fotó: olvasónk

A Zoom azt írja, hogy épp csütörtökön derült ki, hogy új kézbe került a 70-80 millió eurósra becsült Promenad Gardens irodaház, kedden vette meg az ERSTE Ingatlan Alap a Horizon Developmenttől. A lap szerint a Cushman & Wakefield legutóbbi tanulmánya alapján a Váci úti irodafolyosó A-kategóriás épületeinél 15,25 euró/m2 körül lesz a bérleti díj.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.