A Fidesznek a Hír Tv bedarálásáról is AZ jut eszébe

Megint egy „Soros-szervezet” próbál beleszólni a magyar médiaügyekbe – közölte a Fidesz-frakció a Riporterek Határok Nélkül (RSF) nevű szervezet nyilatkozatára reagálva.

Az RSF pénteken elítélte, hogy a HírTV-t „Orbán Viktor kormányfő egyik barátja” vette meg. A történteket a legújabb lépésnek értékelik a miniszterelnök és a Fidesz részéről az ország médiájának elfoglalásában, az RSF szerint a hatóságok egyre jobban korlátozzák a sajtó szabadságát, és azt a képességét, hogy a demokrácia őre legyen – írja az MTI.

A Fidesz parlamenti frakciója közleményben erre úgy reagált, hogy (kiemelés tőlem):

„A Riporterek Határok Nélkül egy Soros-szervezet. Bevallottan Soros pénzéből működik, a bevándorláspárti Soros-hálózat része. Tehát megint egy újabb bevándorláspárti Soros-szervezet próbál beleszólni a magyar médiaügyekbe és a magyar politikába.”

Természetesen abban a világban élünk, ahol maga Soros György áll ki amellett a Simicska Lajos mellett, akit a Fidesz tett dúsgazdaggá…

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.