Már a miniszterelnök fiát is megtolja a köztévé

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A budapesti egyetemisták által alapított Felház keresztény mozgalom egyik vezetője, Orbán Gáspár a múlt héten Tusványoson tartott előadást.

A héten a Duna Tv Élő egyház című vallási műsora is beszámolt a Keskeny út sátorban tartott eseményről, és Orbán Gáspár – az Index mellett a köztévének is – nyilatkozott, a jelenet itt látható 2:20-tól.

Forrás: mediaklikk.hu

A felházasok szerint bibliai csodák is történnek az összejöveteleiken, egy korábbi interjúban azt mondták, csodálatos gyógyulások is történtek már itt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.