Már a miniszterelnök fiát is megtolja a köztévé

Média
2018 augusztus 04., 13:42
comments 469

A budapesti egyetemisták által alapított Felház keresztény mozgalom egyik vezetője, Orbán Gáspár a múlt héten Tusványoson tartott előadást.

link Forrás

A héten a Duna Tv Élő egyház című vallási műsora is beszámolt a Keskeny út sátorban tartott eseményről, és Orbán Gáspár – az Index mellett a köztévének is – nyilatkozott, a jelenet itt látható 2:20-tól.

Orbán Gáspár a köztévében
photo_camera Forrás: mediaklikk.hu

A felházasok szerint bibliai csodák is történnek az összejöveteleiken, egy korábbi interjúban azt mondták, csodálatos gyógyulások is történtek már itt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.