Sztrókja óta először ad élő interjút Kulka János

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Először szólal meg élő, televíziós adásban Kulka János, jelentette be az ATV. A színész Egyenes beszéd vendége lesz kedd este fél 8 után. 

Kulka János múlt héten az RTL Klub Fókusz című műsorának adott jó kedvű interjút, amiben bejelentette:

soha többé nem fog már színpadra állni.

A riportból kiderült a 2016-ban kapott stroke-on átesett színészt afáziával, vagyis agyi sérülés következtében kialakult beszédzavarral küzd. Tiszta az értelme, de beszéd problémát jelent számára, mert a fejében megszülető szavak előhívását agyi blokkok nehezítik.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.