Filmeket küld a minisztérium az óvodáknak

Az EMMI nevű minisztérium hamarosan filmeket küld az óvodákba, hogy segítse a magyar népmesék, versek és mondókák, hagyományőrző népi játékok, dalok megismertetését a gyerekekkel. A filmek még nincsenek készen, de gyártásuk előkészítése már megy.

A filmek már az új óvodai alapprogram jegyében készülnek. Az új programban a nemzeti identitásra és keresztény kultúrára nevelés is hangsúlyosan szerepel.

Óvodásokra többet költ jövőre az állam, gyerekenként az idei 81 700 forintról 97 400-ra nő az egy évre jutó fejpénz. (eduline)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.