„Nincs már értelme újságírónak lenni ebben az országban” - mondja Kálmán Olga volt szerkesztője

Simicska Lajos bukásáról közölt cikket a Guardian, a helyzet ismertetése mellett pedig a cikkben több érdekes megszólalás is van.

Egyenesen-szerkesztő: Abbahagyom, nincs értelme

Kálmán Olga megérkezik a Hír Tv-beFotó: botost/444.hu

Láng Balázs, az Egyenesen Kálmán Olgával című műsor volt szerkesztője azt mondta:

„25 éve vagyok ebben a szakmában, de elegem lett. Abba is hagyom, mert nincs már értelme újságírónak lenni ebben az országban.”

Láng szerint egyértelmű erődemonstráció volt, hogy a Hír tévés hatalomátvétel után a Kálmán Olga-műsor ismétlése helyett Orbán beszédét sugározták.

Simicska-ember: Nem volt más választás

Simicska Lajos festékes flakonnal.

A lapnak név nélkül nyilatkozik Simicska Lajos egyik munkatársa.

„Azt mondta nekem, hogy nincs más választása, mint hogy eladja a médiáját.”

Gyöngyösi: Reménytelennek tűnik a helyzet

Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

És megszólal Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnökhelyettese és frakcióvezetője is.

„Ebben az országban minden az állam kezében van. Nem fordulhattunk máshoz, csak Simicskához” - mondja arról, hogy az oligarcha bőséges hirdetési felületet biztosított a pártnak. Majd a második legnagyobb frakcióval rendelkező párt egyik vezetője így nyilatkozik a politikai helyzetről:

„Nem látom a fényt az alagút végén. Elég reménytelennek tűnik a helyzet. Mintha próbálnánk kimászni, de nem lenne semmi, amiben megkapaszkodhatnánk. Csak a puszta fal.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.