Travis Scott 100 ezer dollárt oszt ki a rajongóinak a Twitteren

zene
2018 augusztus 15., 14:12
comments 47

Travis Scott, mostanában eléggé népszerű amerikai rapper úgy döntött, 100 ezer dollárt, azaz kicsit több mint 28,5 millió forintot oszt ki a rajongói között a Twitteren, így ünnepelve idei albuma, az Astroworld sikerét.

link Forrás

A lemez az amerikai Billboard-lista mellett vezeti a svéd, a dán, a belga, a kanadai, az ausztrál, olasz és új-zélandi listákat is, így Scottnak van is oka az örömre.

Travis Scott és Kylie Jenner májusban
photo_camera Travis Scott és párja, Kylie Jenner egy májusi rendezvényen Fotó: Theo Wargo/AFP

A pénzre vágyó rajongóknak nem kell mást tenniük, mint a lemezről valamilyen dalszöveget posztolni a Twitterre, és elküldeni mellé az azonnali pénzküldésre használt Cash alkalmazásbeli azonosítójukat. Akiket a rapper kiválaszt, azoknak válaszol is, hogy nézzék meg a fiókjukat, mert küldött nekik pénzt.

link Forrás

Eddig 50 és 1000 dollár közötti összegeket küldözgetett, és szerdán reggel még elemében volt. Kedd este azt írta, még 75 ezer dollárja van, amit el akar osztogatni.

link Forrás

(Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.