Három éve gyűrűben játszik a debreceni védő, akit a bíró pénteken lecseréltetett, miután észrevette az ékszert

futball
2018 augusztus 18., 04:33
comments 118

Döntetlen lett a vége a Debrecen - MTK rangadónak a Nagyerdei stadionban, amely úgy indult, hogy a bíró nem engedte játszani a Debrecen játékosát a szlovák Erik Cikost,

mert egy gyűrű volt az ujján.

A kezdőrúgás előtt az orvosi stáb azon szerencsétlenkedett, hogyan lehetne leoperálni az ékszert a gyűrűsujjról, még egy gézszövetet is megpróbáltak keresztülhúzni az ékszer alatt, hátha azzal sikerül kilazítani, de hiába, nem jött le, ezért nem maradt más választás, még a kezdősípszó előtt lecserélték a játékost.

A DVSC edzője, Herczeg András a meccs után azt nyilatkozta, bosszantó volt az ügy, nem érti, hogy egy karikagyűrűt miért nem elég betekerni.

Meg amúgy is, Cikos három éve így játszik, korábban Szlovákiában és az eddigi találkozókon az NB I-ben is gyűrűben állt ki a pályára.

"Kellemetlen volt nyilvánvalóan, még jó, hogy nem veszítettünk el vele egy cserét" - mondta Herczeg. (Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.