Három éve gyűrűben játszik a debreceni védő, akit a bíró pénteken lecseréltetett, miután észrevette az ékszert

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Döntetlen lett a vége a Debrecen - MTK rangadónak a Nagyerdei stadionban, amely úgy indult, hogy a bíró nem engedte játszani a Debrecen játékosát a szlovák Erik Cikost,

mert egy gyűrű volt az ujján.

A kezdőrúgás előtt az orvosi stáb azon szerencsétlenkedett, hogyan lehetne leoperálni az ékszert a gyűrűsujjról, még egy gézszövetet is megpróbáltak keresztülhúzni az ékszer alatt, hátha azzal sikerül kilazítani, de hiába, nem jött le, ezért nem maradt más választás, még a kezdősípszó előtt lecserélték a játékost.

A DVSC edzője, Herczeg András a meccs után azt nyilatkozta, bosszantó volt az ügy, nem érti, hogy egy karikagyűrűt miért nem elég betekerni.

Meg amúgy is, Cikos három éve így játszik, korábban Szlovákiában és az eddigi találkozókon az NB I-ben is gyűrűben állt ki a pályára.

"Kellemetlen volt nyilvánvalóan, még jó, hogy nem veszítettünk el vele egy cserét" - mondta Herczeg. (Nemzeti Sport)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.