Felcsút felszólította a Kutyapártot, hogy állítsák helyre a betömött kátyúk eredeti állapotát

ÉLET
2018 augusztus 21., 08:49
comments 753

A Kétfarkú Kutyapárt Facebook-oldalán tette közzé azt a levelet, amit Felcsút önkormányzat műszaki ellenőrétől, Jakab Imrétől kaptak, és ami arról szól, hogy mivel a település területén hamarosan elkezdik befoltozni a kátyúkat, ezért a viccpárt legyen kedves az általuk betömött kátyúkat visszabontani, hogy aztán elkezdhesse a kátyúzást az önkormányzat maga is.

link Forrás

Ha esetleg ez nem történne meg, akkor a kátyúk helyreállításának költségét (!) az önkormányzat kénytelen lesz áthárítani a Kutyapártra.

Amúgy hiába a miniszterelnök háza mellé épített stadion és a faluba terelt súlyos milliárdok, a felcsúti utak rettentő rossz állapotban vannak, ezért bőven volt mit kátyúznia az MKKP-nak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.