A TMZ olyan üzeneteket hozott nyilvánosságra, amikben Asia Argento elismeri, hogy lefeküdt a fiatalkorú fiúval

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Lefeküdtünk, fura volt. Nem tudtam, hogy kiskorú, míg meg nem kapta a zsaroló levelet.

Többek között ez olvasható abban a chatben, amiről a TMZ tett közzé képeket. A beszélgetés elvileg Asia Argento és egy ismerőse között zajlott, és a nő viszonyáról szól Jimmy Bennett egykori gyerekszínésszel. Argento kedden még tagadta, hogy lefeküdt volna az akkor 17 éves Benettel. A kaliforniai törvények szerint, ahol a színésznő és a fiú találkozott, 18 év alattival létesített szexuális kapcsolat erőszaknak számít, és bűncselekmény.

Argento a chatben arról is ír, hogy a fiatal srác nyomult rá, és ő teljesen lefagyott, mikor a fiú rámászott. Azt fejtegeti, hogy még évekig szexuális tartalmú üzeneteket küldözgetett neki, egészen addig, míg levelet nem kapott a srác ügyvédjétől, amiben pénzt kezdett követelni tőle.

Argento korábban arról beszélt, hogy nem volt szexuális viszonya a fiúval, és csak azért fizetett neki pénzt a hallgatásáért mikor Bennett  zsarolni kezdte, mert akkori barátja, Anthony Bourdain ezt tanácsolta neki. Bourdain nyár elején lett öngyilkos.

A mostani ügy kirobbanásáig Argento volt a #metoo mozgalom egyik legfontosabb figurája, az elsők között állt elő azzal, hogy Harvey Weinstein megerőszakolta őt.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.