Fucsovics Márton Novak Djokoviccsal játszik hétfőn

sport
2018 augusztus 24., 09:19
comments 12

Fucsovics Márton magyar teniszező hétfőn Novak Djokoviccsal csap össze a US Open nyitókörében. A 13-szoros Grand Slam-bajnok szerb élete formájában van, júliusban nyert Wimbledonban, múlt vasárnap pedig - a fináléban Roger Federert legyőzve - Cincianntiben is győzött, ezzel elsőként nyert mind a kilenc ATP 1000-es viadalon legalább egyszer.

„Meglepődtem, hogy egy Grand Slamen egy ilyen világsztárral kerültem össze sajnos az első körben. Nincs veszítenivalóm, neki viszont van, remélem, jó meccset játszunk. Két hete Cincinnatiben beütöttünk, az csak fél óra volt, de jól ismerem őt, sokszor edzettem vele, és az ő stábja is jól ismer engem. Remek szintfelmérő lesz ez a számomra" - mondta Fucsovics. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.