10 méter magasba emelte a kisfiút a repülőgép által keltett szél

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A görögországi Szkiathosz szigetére nyaralni járnak az emberek, de van a helynek egy különlegessége: irtó rövid a kifutópálya, ezért azon ritka városok közé tartozik, ahol a laikusok is - nemcsak a spotterek - egész nap a le- és felszálló repülőket nézik.

Az utasszállító gépek ugyanis irtó alacsonyan szállnak át a bámészkodók feje felett, mivel a sziget repülőtere - ahhoz mérve, hogy hatalmas utasszállító gépeket képes fogadni - relatíve kicsi.

Az átzúgó repülők pedig hatalmas szelet kavarnak, aminek ezúttal majdnem egy bámészkodó kisfiú látta a kárát, akit apukája vitt ki. Nem álltak tilosban, a kerítésnél nézelődtek.

A 12 éves fiút 10 méter magasba emelte egy éppen felszálló, a brit TUI légitársaság kötelékébe tartozó gép. A fiúnak az volt szerencéje, hogy nem az aszflatra, hanem a homokra pottyant, de azóta is kórházban ápolják. (Airlive.net)


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.