Egyetlen nap alatt több mint 200 feltételezett gyilkost tartóztattak le Brazíliában

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy hatalmas, az egész országra kiterjedő rendőrségi razziában egyetlen nap alatt több mint 1000 embert tartóztattak le Brazíliában. Közülük több mint 200 embert gyilkosság elkövetésével gyanúsítanak. A brazil kormány a razziával erőt akart mutatni, és fel kívánt lépni az egyre komolyabb méreteket öltő családon belüli erőszak, és a nőket célzó gyilkosságok és gyilkossági kísérletek ellen.

Emellett több száz embert droggal vagy lőfegyverrel való visszaélés miatt vettek őrizetbe.

A nap végére 1027 felnőtt és 75 fiatalkor volt rácsok mögött.

Az akcióban országszerte 6600 rendőr vett részt. (France24)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.