Bezár a Kuplung, kell a hely egy új háznak

A budapesti bulinegyed egyik emblematikus szórakozóhelye a Kuplung, ami az utolsó kivételek egyikeként elsősorban a magyar közönség szórakoztatására volt hivatott, és nem az egyre nagyobb számban érkező turistákra specializálódott. 

A Kuplung októberben lenne 14 éves, a bulinegyed bulinegyeddé válásának viszonylag az elején nyitott. Az egykori szerelőműhelyből kialakított mulatóban rendszeresen tartottak koncerteket és kiállításokat is. 

KuplungFotó: Google Maps

A hely tulajdonosa azt Indexnek azt mondta, hogy luxuslakások épülnek a telekre, ahol a Kuplungnak (és Patentnek és a Hableánynak) eddig helyt adó földszintes épület állt, ezért van vége a mulatságnak. (Index)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.