A hetedik forduló következik, de a 2rule-os csapatok drukkerei csak álmodhatnak egy mezről

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Másfél hónappal ezelőtt jelentette be három csapat, hogy lecserélik az eddigi Adidas és Nike mezeiket, és 2rule-re váltanak. A Puskás Akadémia, DVTK, Haladás trióból elsőként a felcsúti csapat játszott az új szerelésben: július 18-án hazai pályán kezdték az évadot a Debrecen ellen, vereséggel. Másfél hónap telt el, szeptember első hétvégéjén már a hetedik fordulót rendezik,

de a 2rule-ba öltözött csapatok szurkolóinak még mindig csak álom a mezvásárlás.

A felcsúti Puskás Akadémia honlapján működő webshop július vége óta ígéri, hogy 

hamarosan elérhető lesz a szerelés.

A tavalyi Adidas addig is akciósan vihető.

A Diósgyőrnél ígérgetni sem ígérgetnek: egyszerűen nincs idei 2rule mez. Tavalyi Nike viszont van, engedmény nélkül.

A szombathelyi Haladásnál az új stadion minden energiát felemészthetett, webshopjuk tavaly óta nem frissült. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.