Dzsudzsák egyre közelebb a Vidihez, napokon belül aláírhat

Fotó: Illyés Tibor

A Nemzeti Sport szerint továbbra is tárgyal egymással Dzsudzsák Balázs menedzsere és a Mol Vidi FC vezetése, sőt, közelebb a megegyezés, mint az néhány hete látszódott. 

A válogatottból évek óta először kihagyott, 31 éves szélsőről korábban megjelent, hogy korábbi (az előző klubjánál, az al-Vahdánál kapott) fizetése akár feléről is hajlandó lemondani egy székesfehérvári szerződésért, és már havi 50 millióért is aláírna, nyáron mégsem sikerült megegyezni a részletekről.  

A dolog hirtelen a Vidinek lett sürgősebb, miután közeledik az Európa Liga nevezési határideje, hétfőig végleges csapatlistát kell adni az UEFA-nak, mert szeptember 20-tól kezdődnek a csoportmeccsek. 

A MOL Vidi-t pénteken az angol Chelsea-vel, a görög PAOK-kal és a fehérorosz BATE Boriszovval sorsolták össze az Európa Liga csoportkörében.

Az Index szerint Dzsudzsák hajlandó volt tovább engedni a fizetési igényéből, a Sport pedig arról ír, hogy a magyar támadó mellett várhatóan leszerződik Fehérvárra a bolgár válogatott Georgi Milanov is, akit még pénteken bemutathatnak a csapatnál. (Nemzeti Sport)