Megfogdosta a püspök Ariana Grande mellét Aretha Franklin temetésén, aztán inkább bocsánatot kért

ÉLET
2018 szeptember 01., 15:11
comments 231
photo_camera Fotó: SCOTT OLSON/AFP

„Soha nem szándékoztam és szándékozom fogdosni nők melleit.”

Charles H. Ellis püspök kényszerült magyarázkodásra szombaton, miután előző nap megnyomkodta a vele közösen pódiumra lépő Ariana Grande énekesnőt Aretha Franklin grandiózus temetési ceremóniáján. 

link Forrás

A püspök celebrálta a 9 órán keresztül tartó eseményt, és azzal is védekezett, hogy mindenkit ugyanúgy és ugyanolyan szeretettel ölelt át, mint az énekesnőt, aki előtte A Natural Woman című számát adta elő a közönségnek. 

„Meglehet, átléptem egy határt, és túl barátian viselkedtem, ha így volt, elnézést kérek” - mondta a püspök, aki jobb kezével magához szorította a pódiumon Grandét, és helyenként mintha ujjaival épp zongorázni készült volna az énekesnő jobb mellén. Grande tartotta magát, de állóképen azért látszik, hogy elég kínosan érezte magát a helyzetben.

link Forrás

Ha ez nem lett volna elé, a püspök még Grande nevével is poénkodott, amikor azt mondta, hogy úgy hangzik, mint egy friss Taco Bell-fogás. 

Főleg Grande rajongói akadtak ki a Twitteren (#RespectAriana), és nem csak a bunkó gesztus miatt, hanem mert az énekesnő olasz származású. A püspök azzal próbálta kivágni magát, hogy egy kilenc órás programba muszáj itt-ott életet lehelni, de sajnálja azt is, hogy a szóvicc is mellé ment. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.