Megfogdosta a püspök Ariana Grande mellét Aretha Franklin temetésén, aztán inkább bocsánatot kért

Fotó: SCOTT OLSON/AFP

„Soha nem szándékoztam és szándékozom fogdosni nők melleit.”

Charles H. Ellis püspök kényszerült magyarázkodásra szombaton, miután előző nap megnyomkodta a vele közösen pódiumra lépő Ariana Grande énekesnőt Aretha Franklin grandiózus temetési ceremóniáján. 

A püspök celebrálta a 9 órán keresztül tartó eseményt, és azzal is védekezett, hogy mindenkit ugyanúgy és ugyanolyan szeretettel ölelt át, mint az énekesnőt, aki előtte A Natural Woman című számát adta elő a közönségnek. 

„Meglehet, átléptem egy határt, és túl barátian viselkedtem, ha így volt, elnézést kérek” - mondta a püspök, aki jobb kezével magához szorította a pódiumon Grandét, és helyenként mintha ujjaival épp zongorázni készült volna az énekesnő jobb mellén. Grande tartotta magát, de állóképen azért látszik, hogy elég kínosan érezte magát a helyzetben.

Ha ez nem lett volna elé, a püspök még Grande nevével is poénkodott, amikor azt mondta, hogy úgy hangzik, mint egy friss Taco Bell-fogás. 

Főleg Grande rajongói akadtak ki a Twitteren (#RespectAriana), és nem csak a bunkó gesztus miatt, hanem mert az énekesnő olasz származású. A püspök azzal próbálta kivágni magát, hogy egy kilenc órás programba muszáj itt-ott életet lehelni, de sajnálja azt is, hogy a szóvicc is mellé ment. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.