Megfogdosta a püspök Ariana Grande mellét Aretha Franklin temetésén, aztán inkább bocsánatot kért

2018 szeptember 1., szombat 15:11
232
Fotó: SCOTT OLSON/AFP

„Soha nem szándékoztam és szándékozom fogdosni nők melleit.”

Charles H. Ellis püspök kényszerült magyarázkodásra szombaton, miután előző nap megnyomkodta a vele közösen pódiumra lépő Ariana Grande énekesnőt Aretha Franklin grandiózus temetési ceremóniáján. 

A püspök celebrálta a 9 órán keresztül tartó eseményt, és azzal is védekezett, hogy mindenkit ugyanúgy és ugyanolyan szeretettel ölelt át, mint az énekesnőt, aki előtte A Natural Woman című számát adta elő a közönségnek. 

„Meglehet, átléptem egy határt, és túl barátian viselkedtem, ha így volt, elnézést kérek” - mondta a püspök, aki jobb kezével magához szorította a pódiumon Grandét, és helyenként mintha ujjaival épp zongorázni készült volna az énekesnő jobb mellén. Grande tartotta magát, de állóképen azért látszik, hogy elég kínosan érezte magát a helyzetben.

Ha ez nem lett volna elé, a püspök még Grande nevével is poénkodott, amikor azt mondta, hogy úgy hangzik, mint egy friss Taco Bell-fogás. 

Főleg Grande rajongói akadtak ki a Twitteren (#RespectAriana), és nem csak a bunkó gesztus miatt, hanem mert az énekesnő olasz származású. A püspök azzal próbálta kivágni magát, hogy egy kilenc órás programba muszáj itt-ott életet lehelni, de sajnálja azt is, hogy a szóvicc is mellé ment. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt