Szalai Ádám bombaformában: két gólt lőtt a Freiburgnak

futball
2018 szeptember 01., 15:56
comments 36

Szalai Ádám két góljával verte a Hoffenheim 3-1-re a vendég Freiburgot a Bundesliga második fordulójának szombati játéknapján. Ez azt jelenti, hogy az első fordulóban a Bayern ellen lőtt gyönyörű góljával együtt a magyar csatár már három gólos a német bajnokságban. 

Szalai most annak a Freiburgnak találta be kétszer, ahol Sallai Roland a legfrissebb igazolás: a fiatal középpályást 4,5 millió euróért szerződtette a klub az átigazolási periódus utolsó napján (de a meccsen még nem nevezték a keretbe).

Dominique Heintz góljával a vendégek szereztek vezetést, de a magyar csatár az 50. percben egy lecsorgó labdából egyenlített:

link Forrás

A 63. percben pedig tökéletesen érkezett egy baloldali beadásra, és ezzel átvette a vezetést csapatának:

link Forrás

A végeredményt Andrej Kramaric állította be a 90. percben. A Hoffenheim ezzel 3 pontos, 4 góljukból idáig 3-at Szalai Ádám szerzett. (Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.