Rúdtánccal fogadta az óvodásokat az igazgatónő az évnyitón

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az író, szabadúszó újságíró Michael Standaert hétfőn szemtanúja volt, hogy egy sencseni óvoda első napján meglehetősen érdekes produkcióval fogadták a gyerekeket - írja a Coconuts.  Standaert saját gyerekeit kísérte az oviba, az előadás után a felesége azonnal felkereste az igazgatót, hogy magyarázatot követeljen. Azt végül is kapott, az igazgató ugyanis nem talált kivetnivalót az előadásban, szerinte a rúdtánc egy nagyszerű formája a testmozgásnak. Standaert végül azért továbbvitte az ügyet egészen az óvoda tulajdonosáig, kivizsgálást ígértek az ügyben, mivel nem ő volt az egyetlen, aki panaszt tett az előadás miatt.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.