Rúdtánccal fogadta az óvodásokat az igazgatónő az évnyitón

külföld
2018 szeptember 3., 13:20
comments 82

Az író, szabadúszó újságíró Michael Standaert hétfőn szemtanúja volt, hogy egy sencseni óvoda első napján meglehetősen érdekes produkcióval fogadták a gyerekeket - írja a Coconuts. Standaert saját gyerekeit kísérte az oviba, az előadás után a felesége azonnal felkereste az igazgatót, hogy magyarázatot követeljen. Azt végül is kapott, az igazgató ugyanis nem talált kivetnivalót az előadásban, szerinte a rúdtánc egy nagyszerű formája a testmozgásnak. Standaert végül azért továbbvitte az ügyet egészen az óvoda tulajdonosáig, kivizsgálást ígértek az ügyben, mivel nem ő volt az egyetlen, aki panaszt tett az előadás miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt