Magyarországra jön Terence Hill

FILM
2018 szeptember 05., 09:44
comments 63

„Kedves Magyarok! Szeptember 20-án érkezem Magyarországra, ahol a Nevem: Thomas című filmemet reklámozom. Több helyszínen is tudtok velem találkozni, kérlek kövessétek a Romis Mozi Facebook oldalát, ott mindent infót pontosan megtudhattok. Én már nagyon várom. Jövök, Magyarország!”

üzente Terence Hill – azaz polgári nevén: Mario Girotti – a Facebookon.

Nem lenne meglepő, ha a 79 éves olasz színész tiszteletét tenné a Corvin-negyedben lévő Bud Spencer-szobornál is, amin egy Mario Girotti-idézet is olvasható. Az új Terence Hill-film címe egyébként utalás a színész egyik  legnépszerűbb – mármint a 2016-ban elhunyt Bud Spencer nélküliek közül legnépszerűbb – filmjére, a Nevem: Senkire.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.