Vona Gábor: Radics Peti, Dancsó Péter, Tibi atya és a többiek, ti következtek

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Alig néhány hete, hogy Vona Gábor vloggerkarrierbe kezdett, máris ott tartunk, hogy harcba hívja a magyar internet több népszerű figuráját. Új videója a sajtó helyzetéről szól, több újságíró is megszólal benne, a pártelnökből lett influenszer viszont a végére tartogatja a nagy dobását.

Radics Peti, Dancsó Péter, Tibi atya és a többiek, készüljetek, mert ti következtek

- mondja.

„Ha bármelyikőtök azt gondolja, hogy a Tibi atya elleni kormányzati támadás a véletlen műve, akkor nagyot tévedtek. Ez a kormány retteg, ez a kormány fél tőletek. Ti akkora erő birtokában vagytok, és ezáltal akkora felelősséggel rendelkeztek, amiről talán ti magatok sem tudtok.”

Vona azt mondja, azzal, hogy elhagyta a pártpolitikai kereteket, nem fejezte be a harcot.

„Ha valaki úgy gondolja, hogy elhagytam a frontot, az nagyon téved. Én most mentem fel a frontra.”

Úgy tűnik, megtanulta a youtube-erektől, hogy az egyik legbiztosabb módszer minél több más youtube-ert bevonni a műsorba, vagy legalább megemlíteni őket, hogy pörögjön a nézettség.

Másrészt jól látszik, hogy a kultúrharc új színtere az internet lesz, és a kormánymédia is egyre élénkebben érdeklődik az influenszerek iránt.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.