Vona Gábor: Radics Peti, Dancsó Péter, Tibi atya és a többiek, ti következtek

2018 szeptember 5., szerda 19:19
458

Alig néhány hete, hogy Vona Gábor vloggerkarrierbe kezdett, máris ott tartunk, hogy harcba hívja a magyar internet több népszerű figuráját. Új videója a sajtó helyzetéről szól, több újságíró is megszólal benne, a pártelnökből lett influenszer viszont a végére tartogatja a nagy dobását.

Radics Peti, Dancsó Péter, Tibi atya és a többiek, készüljetek, mert ti következtek

- mondja.

„Ha bármelyikőtök azt gondolja, hogy a Tibi atya elleni kormányzati támadás a véletlen műve, akkor nagyot tévedtek. Ez a kormány retteg, ez a kormány fél tőletek. Ti akkora erő birtokában vagytok, és ezáltal akkora felelősséggel rendelkeztek, amiről talán ti magatok sem tudtok.”

Vona azt mondja, azzal, hogy elhagyta a pártpolitikai kereteket, nem fejezte be a harcot.

„Ha valaki úgy gondolja, hogy elhagytam a frontot, az nagyon téved. Én most mentem fel a frontra.”

Úgy tűnik, megtanulta a youtube-erektől, hogy az egyik legbiztosabb módszer minél több más youtube-ert bevonni a műsorba, vagy legalább megemlíteni őket, hogy pörögjön a nézettség.

Másrészt jól látszik, hogy a kultúrharc új színtere az internet lesz, és a kormánymédia is egyre élénkebben érdeklődik az influenszerek iránt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt